Visual Performances

Door het inzetten van visual performances op iedere gewenste plek trek je de aandacht van het publiek en weet je deze ook vast te houden. Doordat wij live VJ’en (VJ staat voor “visual jockey” ) kunnen wij de beelden live aansturen (op het ritme van de muziek) en makkelijk versnellen, vertragen, effecten toevoegen of de kleuren veranderen. Het traditionele witte scherm is al lang niet meer de enige methode van presentatie. Tegenwoordig zijn er veel verrassendere manieren om jouw product op de kaart te zetten!

Wij kunnen hier voor zorgen en brainstormen graag met je mee. Door middel van visual performances kunnen wij jouw dienst of product op een bijzondere manier presenteren. Het gewenste beeld kunnen wij met de techniek: “videomapping” op elk gewenst object (of gebouw) projecteren. Stilstaand beeld (zoals een logo of bijvoorbeeld een kunstwerk) kunnen wij leven inblazen door middel van animatie en op deze manier interessant en onvergetelijk maken voor het publiek. Uiteraard kunnen wij ook op maat gemaakte bewegende beelden, zowel live-action als abstracte beelden creëren die geheel in jouw thema of stijl zijn. Denk hierbij aan bewegende aankleding in de vorm van visuals. Geeft u een feest met thema: “het X jarig bestaan van jouw bedrijf” dan kunnen wij de visuele aankleding verzorgen.

Omdat wij live werken, kunnen wij ook inspelen op de sfeer op het moment. Indien gewenst kunnen wij de projectie combineren met live opnames. Doormiddel van een live stream kunnen wij er voor zorgen dat er in iedere zaal van het evenement het gewenste beeld wordt vertoond.

Met het gebruik van visual performance zijn wij de visuele ondersteuning om jouw event of project op de kaart te zetten. Presentaties kunnen gemakkelijk ondersteund worden en animaties en gefilmde beelden kunnen wij perfect voor u op maat (van het thema) maken.