UIT feest

De Utrechtse Introductie Tijd, kortweg UIT, is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende (master) studenten die in Utrecht gaan studeren.

Onze VJ heeft tijdens de UIT feesten in Tivoli Vredenburg (Utrecht) drie avonden lang een enorme videomapping verzorgd en tijdens de dansfeesten de live performance. Iedere UIT avond heeft een ander thema: savannah, forest en sea. Geheel in thema zijn de visuals gemaakt en live gemixed op de muziek van de verschillende artiesten die kwamen optreden en de Dj’s die kwamen draaien. De drie videomappings zijn door middel van twee grote projectoren geprojecteerd op een muur in Tivoli. Van tevoren zijn er loops gemaakt van enkele minuten (in samenwerking met VJ Vish) die de hele avond te zien waren.
Videomapping / Decorbouw

Videomapping is een techniek waarmee je het beeld heel precies op een object kan projecteren. Wanneer de visuals precies op maat van het object zijn gemaakt (bijvoorbeeld een gebouw, auto, bruidstaart en ga zo maar door) is het nog heel lastig om onderscheid te maken tussen de projectie op het object en het object zelf. Door middel van deze techniek kan je de illusie wekken dat het object instort of een andere vorm aan neemt zonder dat het werkelijk verandert. Een mooi effect dat op verschillende manieren kan worden ingezet om jouw event, opening of borrel nog specialer te maken. Wij kunnen meedenken over de mogelijkheden, het uiteindelijke ontwerp realiseren en de visuals hiervoor voor jou op maat maken.