Wie is Hatseflats?

Hatseflats is een productiemaatschappij voor film, (online) video en visuele content. Wij activeren mensen door op creatieve wijze relevante verhalen te vertellen. Persoonlijk, inzichtelijk en eigenzinnig. Hatseflats bestaat uit een bevlogen team van inhouse specialisten dat samen werkt met makers uit onze talent pool. Hierdoor kunnen we snel bewegen en op het juiste moment inspelen op situaties voor het beste resultaat.

Showcase

Hoe wij te werk gaan

1. Pre-productie

Concept
Script
Voorbereidingen

2. Productie

Filmopnames
Voice-over
Animatie
Muziek

3. Post-productie

Montage
Color grading
Sounddesign
Oplevering

4. Oplevering

Televisie
Facebook
Youtube
Digitaal bestand
Blu-Ray/DVD
DCP

Verdieping

Wat en waarom?
Hatseflats houdt zich bezig met het produceren en ontwikkelen van films, commercials, (online) video’s en corporate content op een eigenzinnige manier. Wij geloven in de kracht van film. Het brengt mensen samen en heeft meer dan ieder ander medium het vermogen om mensen te inspireren en te bewegen. Beelden die opvallen, je overtuigen of enthousiasmeren zijn hét middel om dit te bereiken. Vanuit deze overtuiging bouwen wij samen met jou aan waardevolle producties.

Wie en hoe?
Hatseflats ademt visuele media. Interesse en enthousiasme spreekt meer als het voort komt uit de motivatie en kracht voor het merk. Ons vermogen ligt erin om in jouw product en/of merk te duiken, het te begrijpen en en je te betrekken. Dit doen we door jouw boodschap precies zo te verbeelden dat deze bij je past tot in het kleinste detail. Dat resulteert in treffende producten, zowel voor online content als voor film, tv of een live-registratie op locatie. Onze films zijn zowel online, als op diverse festivals over de hele wereld te zien, onze commercials op nationale televisie en onze visuals en registraties op grote events. De eindproducten die wij maken zijn divers maar altijd persoonlijk, inzichtelijk en relevant.

Waarom de naam Hatseflats?
Je kent vast wel dat fantastische gevoel dat alle puzzelstukjes op hun plaats vallen. Bij zo'n ontlading hoort een kreet die jou en de mensen om je heen uitnodigen om direct aan de gang te gaan. Hatseflats is er zo een! Wij staan voor die positieve energie en gaan graag met jou elke uitdaging aan!

Ons Team

Lucinda Verweij Regisseur - Productie

Daan van den Berg Regisseur - Productie

Winant Veldhuizen Cameraman - Vormgever

Marèl van den Bosch Visual Artist - Productie

Marco van Bergen Colorist - Regisseur

Efin de Landmeter Editor


Onze Klanten