Mixed Emotions

Communicatiebureau Emotion (Apeldoorn) organiseert één keer in het jaar een festival voor vakmensen in de communicatie en marketing branche. Na deze dag zit je weer boordevol prikkels over communicatie, trends, reclame, kunst, muziek, food, marketing, interactie en duurzaamheid.

Onze VJ heeft een mappingscherm ontworpen (van piepschuim) om op te hangen in de foyer. Concept, decorbouw, en visuals zijn allemaal door haarzelf gerealiseerd. Tijdens de dag heeft ze de beelden ook live gemixed zodat het publiek zich geen moment hoefde te vervelen.
Videomapping / Decorbouw

Videomapping is een techniek waarmee je het beeld heel precies op een object kan projecteren. Wanneer de visuals precies op maat van het object zijn gemaakt (bijvoorbeeld een gebouw, auto, bruidstaart en ga zo maar door) is het nog heel lastig om onderscheid te maken tussen de projectie op het object en het object zelf. Door middel van deze techniek kan je de illusie wekken dat het object instort of een andere vorm aan neemt zonder dat het werkelijk verandert. Een mooi effect dat op verschillende manieren kan worden ingezet om jouw event, opening of borrel nog specialer te maken. Wij kunnen meedenken over de mogelijkheden, het uiteindelijke ontwerp realiseren en de visuals hiervoor voor jou op maat maken.