Hollander Techniek

Hollander Techniek biedt integrale technische oplossingen in hun specialismen elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, zwembadtechniek, IT, Robotisering, Industriële automatisering, winkelautomatisering.

Hun 40 jarig jubileum werd met een groot feest gevierd. Onze VJ heeft hiervoor de openingsfilm gemaakt en hierin de complete geschiedenis van het bedrijf in kaart gebracht. Na de opening heeft ze de muur belicht met abstracte visuals in combinatie met foto’s uit het bedrijf. Deze waren gedurende het hele feest te zien.

Het jubileumsfeest werd gehouden in de oude Zwitsal Fabriek in Apeldoorn. Bij het bekijken van de locatie waren we het er vrijwel unaniem over eens dat we gebruik moesten maken van de muren van deze bijzondere locatie. Daarom hebben we één van de grote muren gebruikt als projectievlak.
Corporate performances

Maak je zakelijke vieringen, borrels, bijeenkomsten, bruiloften, openingen en beurzen nog dynamischer door beeld toe te voegen. Het versterkt de boodschap en brengt sfeer. Geheel naar wens verzorgen wij een introductiefilm, ondersteuning bij je presentatie of een visuele show. Dit is geheel op maat voor jouw event aan te passen: intiem of juist groots.