Deciliters

Deciliters is een organisatie die het echte 'Housegevoel' weer terug wil brengen. Ze organiseren grote en kleine house feesten in onder andere Apeldoorn.

Onze VJ was er de eerste edities bij om live te VJ’en bij de House feesten. De visuals die ze heeft gemaakt bestaan uit abstracte lijnen in de huisstijlkleuren van Deciliters. Ze zijn afgestemd op het door Deciliters ontworpen decor: zes grote watertank kubussen. Met het maken van de visuals is er rekening gehouden met de LED verlichting die in de watertank kubussen zijn geplaatst. Het resultaat was een vernieuwende combinatie van abstracte beelden en LED verlichting.
Videomapping / Decorbouw

Videomapping is een techniek waarmee je het beeld heel precies op een object kan projecteren. Wanneer de visuals precies op maat van het object zijn gemaakt (bijvoorbeeld een gebouw, auto, bruidstaart en ga zo maar door) is het nog heel lastig om onderscheid te maken tussen de projectie op het object en het object zelf. Doormiddel van deze techniek kan je de illusie wekken dat het object instort of een andere vorm aan neemt zonder dat het werkelijk verandert. Een mooi effect dat op verschillende manieren kan worden ingezet om jouw event, opening of borrel nog specialer te maken. Wij kunnen meedenken over de mogelijkheden, het uiteindelijke ontwerp realiseren en de visuals hiervoor voor jou op maat maken.