Deadline

De installatie genaamd “Deadline” heeft al op meerdere plekken ter expositie gestaan. Het werk bestaat uit drie half transparante doeken die achter elkaar hangen, waarop visuals worden geprojecteerd, ondersteund door sounddesign (Jip Postma). Door de meerdere transparante lagen ontstaat er diepte in het werk en worden de abstracte 2D visuals getransformeerd tot 3D visuals.

Door middel van verticale strepen, die verschillen in lengte, snelheid en kleur, wordt in deze installatie het ontwerp en maakproces van een filmproject in beeld gebracht. Bijna 4 maanden zijn wij met "het Kindertelefoon" project aan de slag gegaan, van 2 september tot en met de deadline die op 18 december stond. Dat zijn in totaal 108 dagen. Hoeveel streepjes een dag bevat, verschilt per dag. Hoe meer streepjes, hoe dichterbij de deadline naderde.

Archiv

Klein Berlijn was een bijzondere plek in Apeldoorn waar kunst en creativiteit in de spotlight werden gezet. Inmiddels heeft deze speciale plek een nieuwe bestemming gekregen. Voor het afsluitingsfeest Archiv is onze VJ gevraagd om haar transparante doeken installatie op te hangen. Ze heeft hiervoor nieuwe abstracte visuals ontworpen die de hele avond te zien waren.
Videomapping / Decorbouw

Videomapping is een techniek waarmee je het beeld heel precies op een object kan projecteren. Wanneer de visuals precies op maat van het object zijn gemaakt (bijvoorbeeld een gebouw, auto, bruidstaart en ga zo maar door) is het nog heel lastig om onderscheid te maken tussen de projectie op het object en het object zelf. Door middel van deze techniek kan je de illusie wekken dat het object instort of een andere vorm aan neemt zonder dat het werkelijk verandert. Een mooi effect dat op verschillende manieren kan worden ingezet om jouw event, opening of borrel nog specialer te maken. Wij kunnen meedenken over de mogelijkheden, het uiteindelijke ontwerp realiseren en de visuals hiervoor voor jou op maat maken.