The Cyclic Night

Zussen Telalit en Nuphar uit Israël hebben het muzikale 1721 project gestart. Ze combineren 17e-eeuwse muziek (Barok) met nieuwere genres zoals Tango, Jazz en Spoken Word in een 21e-eeuws geluid, concept en beeld. De zussen schrijven, produceren en treden op met co-artiesten van verschillende genres en landen om zo een unieke fusie en stijl te creëren.

In opdracht van Veejays.com heeft onze VJ vier optredens in Nederland bij gewoond als live VJ. Met deze Nederlandse tour promootte het 1721 project hun nieuwe CD: The Cyclic Night. Vooraf zijn de visuals voorbereid die tijdens het live optreden op dynamische wijze zijn ingezet. Ieder optreden is immers uniek en zoals de artiesten kunnen inspelen op elkaar en het publiek, kan er met het live aansturen van de beelden ingespeeld worden op de band en de sfeer.
Culture Events

Met het groeiende aantal prikkels is het tegenwoordig veel moeilijker om iemands aandacht te krijgen en vast te houden. Musea, exposities, band performances, overal waar mensen zijn, is bewegend beeld een toevoeging. Beeld wordt sneller opgenomen door het brein dan tekst. Het is tevens ook een extra blikvanger. Zo krijgt een concert een hele andere dimensie voor het publiek wanneer de songteksten worden ondersteund door bewegend beeld. Aantrekkelijke visuele content speelt bij jouw producten een grote rol. Hetzelfde geldt voor een museum: kunstwerken kunnen tot leven gewekt worden. Dit is onder andere een goede manier om de aandacht van de jongeren te behouden.