Capture the Movement

Voor het feest “Het Alternatief” in Poppodium Gigant heeft onze VJ een decor ontworpen, gebouwd en hierop geprojecteerd (videomapping). De visuals bestaan uit zelf gemaakte en bewerkte abstracte en realistische visuals. Deze heeft ze tijdens het feest live gemixed op de muziek van de DJ door middel van live performance.

Het decor van zes meter breed en drie meter hoog bestaat uit een waaier die abstract de zon weergeeft (MDF hout), een halve zon als DJ booth en een half transparant doek om diepte te creëren. In combinatie met de visuals bracht het decor positieve energie over op het publiek. De visuals vertonen in abstracte en realistische vorm de beweging van de mens die voort komt uit de energie van de zon. Door de visuals te videomappen en in lijn van het decor te laten bewegen, ontstaat er een positieve uitstraling.
Videomapping / Decorbouw

Videomapping is een techniek waarmee je het beeld heel precies op een object kan projecteren. Wanneer de visuals precies op maat van het object zijn gemaakt (bijvoorbeeld een gebouw, auto, bruidstaart en ga zo maar door) is het nog heel lastig om onderscheid te maken tussen de projectie op het object en het object zelf. Door middel van deze techniek kan je de illusie wekken dat het object instort of een andere vorm aan neemt zonder dat het werkelijk verandert. Een mooi effect dat op verschillende manieren kan worden ingezet om jouw event, opening of borrel nog specialer te maken. Wij kunnen meedenken over de mogelijkheden, het uiteindelijke ontwerp realiseren en de visuals hiervoor voor jou op maat maken.